6 şubat 2023 türkiye depremi

ad victoriam
Türkiye'nin Kahramanmaraş şehrinin Pazarcık ilçesi merkezli 7,7 büyüklüğünde meydana gelen deprem. Depremin şiddeti Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'ı da sarstı.

Adıyaman merkezde bulunan İsias otel çökmüş durumda. Ne yazık ki çöken otel enkazında Gazimağusa Türk Maarif Koleji kız-erkek ortaokul bölümü voleybol takımı sporcu, öğretmen ve velilerinden bulunuyordu. şu ana kadar 3 veli, 1 öğretmen kurtuldu.

Kıbrıs'tan Adıyaman'a giden ve İsias Otel enkazı altında yeğeni bulunan Yusuf Acemoğlu isimli vatandaş, kanal sim'e bağlanarak “Sesimizi duyan bir yetkili varsa, vinç için yalvarır pozisyondayız” dedi. Acemoğlu Burada imkanlarımız çok kısıtlı. Yağmur başladı, internet yok Sivil Savunma ekiplerinin “ses var mı?” diye sorarak çalışmalar yürüttüğünü söyledi. Acemoğlu, “Çocuklarla ilgili maalesef bilgi yok. Eğer sesimizi duyan bir yetkili varsa, vinç için yalvarır pozisyondayız” dedi. Dualarımız enkaz altındaki insanlarımızla.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol